Best Brands - внос и дистрибуция на промоционални подаръци
  • Новини
  • Каталог
  • Услуги
  • ПАРТНЬОРИ
  • Контакти

BEST BRANDS

Услуги

РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ И ЛУКСОЗНИ РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ НА СКЛАД
ЗА СЕЗОН 2014/2015 ОТ БЕСТ БРЕНДС ЕООД


БЕСТ БРЕНДС ЕООД е директен вносител на рекламни сувенири, рекламни материали и промоционални подаръци за бизнеса. Ние имаме дългогодишен опит в сферата на промоционалните продукти, като рекламни химикалки, рекламни запалки, рекламни тефтери и рекламни бележници, а също така и на висок клас луксозни рекламни подаръци.

Фирма БЕСТ БРЕНДС е предпочитан партьор в рекламния бизнес, не само заради добрия подбор и качество на рекламните сувенири, но също така и заради разнообразието от промоционални продукти, които поддържаме на склад. Така ние можем да задоволим, желанията на своите клиенти в най- кратки срокове.

Заради високия си професионализъм БЕСТ БРЕНДС е избран за ексклузивен представител на водещи европейски компании за производство на рекламни сувенири и промоционални подаръци, и управлява техните представителства в България.

В селекцията от каталози представени от БЕСТ БРЕНДС са представени най-добрите и разнообразни рекламни  сувенири и промоционални подаръци, а именно – рекламни запалки, рекламни химикалки, рекламни бележници, рекламни календар-бележници, рекламни ключодържатели, рекламни USB-флаш памети, рекламни калкулатори, луксозни рекламни подаръци, рекламни сакове и раници, както и още много рекламни сувенири.

БЕСТ БРЕНДС е гаранция за успешния ви избор.
 

Новини

Best Brands News

Новият брой на вестника на Best Brands

През месец май излезе шестнадесени брой на рекламния безплатен вестник
на вносителя на сувенири Best Brands.

pdfBEST BRANDS NEWS - pdf 2,35 МB